DeWereldMorgen.be

WAAROM VERSPREIDT STUDIEKRING VRIJ ONDERZOEK GRATIS MAGAZINES VAN DEWERELDMORGEN.BE?

Dewereldmorgen.be is een waarlijk onafhankelijk magazine, zonder winstoogmerk en met een financiëring die dusdanig georganiseerd is, dat ze geen invloed heeft op de inhoud van haar artikels. De artikels van dewereldmorgen.be zijn nog kritischer dan de kwaliteitsjournalistiek die wij in België mogen kennen. Ze komen met scherpe analyses van de internationale actualiteit en deinzen er niet voor terug om hun ongezouten mening te geven, waarbij thema’s die taboe zijn niet worden vermeden.

Dat sluit naadloos aan bij het discours waar Studiekring Vrij Onderzoek zich achter schaart. Het is dan ook met vreugd in het hart dat de Studiekring je dit magazine geeft. Dat het je nieuwe dingen mag leren, nieuwe vragen mag laten stellen, en met haar toon mag laten zien dat een kritische kijk op de wereld, Vrij Onderzoek, noodzakelijk is, en altijd zal blijven.

Zolang de voorraad strekt, kan je deze magazines vinden in het restaurant, Opinio, bibliotheek, … Op 1 oktober worden ze tijdens de middag op de esplanade uitgedeeld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: